Ohenmäen Sora

Perheyrittämistä jo vuodesta 1955

Ohenmäen Sora on vuodesta 1955 lähtien toiminut betonialan perheyritys. Vuosien saatossa toimintamme on siirtynyt soran myynnistä valmisbetonin ja betonituotteiden valmistukseen. Toimipisteemme sijaitsevat Iisalmessa ja Kiuruvedellä. Iisalmessa Ohenmäessä valmistamme valmisbetonin lisäksi pihakiviä ja Kiuruveden Kalliokylässä valmisbetonia ja infratuotteita.

Ohenmäen Sora on säilynyt perheyrityksenä koko elinikänsä ajan ja toimii tällä hetkellä jo kolmannessa sukupolvessa. Asiakaskuntamme koostuu kaupungeista, infra-alan rakentajista, rakennusliikkeistä ja yksityisistä rakentajista. Markkina-alueenamme toimii pääsääntöisesti Pohjois-Savo. Infra- ja ympäristötuotteillamme markkina-alue on aina 400 kilometrin säteellä.

Olemme ainoa yläsavolainen betoninvalmistaja, jonka kotipaikka on Ylä-Savo. Tuotteidemme tuotot eivät siis mene ulkomaille tai toiselle puolelle Suomea, vaan edistävät alueen elinvoimaisuutta ja hyvinvointia paikallisesti.

Toimintatapamme

Tarjoamme asiakkaillemme katkeamattoman palvelukaaren tuotteidemme raaka-aineiden valmistuksesta aina työmaalle toimittamiseen. Ammattitaitoisilla betoni- ja pumppuauton kuljettajillamme on alalta vuosien kokemus, joten toimitus onnistuu helposti ja sujuvasti. Kaikki tapahtuu omalla kalustollamme Ylä-Savossa ilman alihankkijoita, mikä mahdollistaa joustavuuden ja nopean reagointikyvyn asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat laadukkaimmat mahdolliset tuotteet ja parasta mahdollista palvelua koko projektinsa ajan.

Panostamme ympäristöystävälliseen ja ennaltaehkäisevään ajattelutapaan ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotantoamme ympäristöystävällisemmäksi. Tehtaamme työnohjauksessa huomioidaan tietoisuus kierrätyksestä ja ympäristöystävällisestä ajattelutavasta. Toimintamme tukee BAT (Best Available Technology) ja BEP (Best Environmental Practices) periaatteita. 

Tutustu kalustoon

Ohenmaen-sora-16-9-23.jpg

Kuljetusbetonipumppu (PUMI)

  • Puomin ulottuvuus 26 metriä
  • Säiliön tilavuus 7 m3
  • Tuotto 50 m3/h
Isopumppu.jpg

Betonipumppuauto

  • Puomin ulottuvuus 36 metriä
  • Tuotto 160 m3/h
Ohenmaen-sora-16-9-2-2.jpg

Betoni-/ränniautot

  • Ulottuvuus 9 metriä (hydrauliikkaränni)
  • Säiliöiden tilavuudet 6–8 m3
Yhdistelma_2-scaled.jpg

Yhdistelmäajoneuvo

  • Nosturin ulottuvuus 12 metriä
  • Nostokapasiteetti 2500 kg
Volvo-scaled.jpg

Vaihtolava-auto

  • Kiviaineksen/sementin/betonin ajuun

Tutustu tuotteisiimme

Ohenmaen-sora-4-3-23

Valmisbetoni

Täydellinen lopputulos saavutetaan yhdessä betonialan ammattilaisten kanssa laadukkaalla valmisbetonilla ja nykyaikaisella kuljetus- ja pumppauskalustolla. Valitse siis betonialan ammattilaiset ja onnistu kanssamme!

Tutustu 017 744 221
Pihakiviä

Pihakivet

Laadukkailla pihakivillä luot viihtyisän ja kestävän pintaratkaisun pihaasi. Ammattitaitoinen henkilöstömme avustaa sinua tuotteiden valinnassa ja pihakiveyksen suunnittelussa.

Tutustu 017 744 221
ohenmaen_sora_referenssit_m_real_kaskinen

Infratuotteet

Betoni on helppohoitoinen, pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu infrarakentamiseen. Henkilöstömme avustaa sinua löytämään kilpailukykyisen ratkaisun sadevesien ohjaukseen.

Tutustu 017 753 224